Frits Luteyn neemt heft in handen

Frits Luteyn heeft na de vijfde ronde van het Schiedams kampioenschap afstand genomen van zijn naaste belagers. De stand is wel enigszins vertekend door een groot verschil in aantal  gespeelde wedstrijden. In de eertse klasse lijkt de kampioen te gaan komen uit het duo Guido v.d. Berg en Linda Schnieders.

Frits Luteyn won vrijdag 12 april in de hoofdklasse van Agita Marterere. Edwin de Jager boekte in de strijd tegen degradatie een belangrijke overwinning op Gerrit van Mastrigt. Michiel Torn kon het eerste puntje van dit toernooi laten aantekenen na een remise met Ton Burgerhout. Wim Vrijland en Hans Lansbergen hielden elkaar in evenwicht, net als Edwin Torn en Kees Romijn.

In de 1e klasse wond Guido van den Berg van Kees Osté en Linda Schnieders won van Leo Mous. De overige partijen eindigden in remise. Dat waren Tiny Mous-Fokke van Leijen, Rob v.d. Bos-Matthijs Broek en Dirk van Schaik sr.-Peter Lansbergen.

Voor de actuele stand kunt u terecht op toernooibase.

Dit bericht is geplaatst in Kampioenschap van Schiedam. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.