Onze sponsor

 Sinds 2001 is Van Stigt Thans Assurantiën onze sponsor. 

Van Stigt Thans is een makelaarskantoor voor verzekeringen dat geleid wordt door Jan van Stigt Thans. Jan is in het verleden actief dammer geweest bij Damclub Schiedam. In die tijd was hij een van de vele jongeren die Damclub Schiedam rijk was. Het was de periode waarin Damclub Schiedam tot bloei kwam en zich ontwikkelde tot een van de toonaangevende verenigingen in de regio Rotterdam. 

Jan trok zich terug als actief dammer, maar bleef Damclub Schiedam op de voet volgen. In 2001 werden de contacten weer intensiever maar nu niet als dammer, maar als sponsor. Jan wilde graag Damclub Schiedam echt op de damkaart zetten. Dat dit gelukt is, is duidelijk. Uiteindelijk resulteerde dit in het behalen van de nationale titel in 2006 en 2008. Hiermee staat Damclub Schiedam (inmiddels Damclub Van Stigt Thans) op absoluut topniveau in de damwereld.

Met internationale kopstukken als Anatoli Gantwarg (4-voudig ex-wereldkampioen en als vaste teamspeler vanaf de start van de sponsoring in 2001), Rob Clerc (8-voudig Nationaal Kampioen), Alexander Schwarzman (regerend wereldkampioen)  en onze huidige nationaal kampioen Ron Heusdens, is damclub Van Stigt Thans inmiddels op internationaal topniveau niet meer weg te denken. 

Jan heeft als sponsor niet alleen furore gemaakt met het 1e team, maar heeft ook op andere wijze zijn creativiteit ten berde gebracht door in 2005 het eerste WK blinddammen te organiseren.

Reacties zijn gesloten.