Heusdens en Luteyn aan kop

Vrijdag 8 maart stonden een aantal achterstallige partijen op het programma voor het Schiedams kampioenschap alsmede een aantal vooruit gespeelde partijen.

In de hoofdklasse is er na twee complete rondes al enige tekening in de strijd. De twee beste spelers op papier gaan met vier punten aan de leiding. Ron Heusdens won van Edwin de Jager en Frits Luteyn nam Kees Romeijn te grazen.

In de eerste klasse is nu al een aardig verschil in gespeelde wedstrijden. Aan de leiding op dit moment gaat Guidoe v.d. Berg met vijf uit drie na zijn overwinning op Matthijs Broek. Lina Schnieders meldt zich in de kopgroep door een overwinning op Frans Teyn. Ratan Ganeshie wond van Kees Osté. De overige drie partijen, Rob v.d. Bos – Dirk van Schaik sr., Peter van Stijn – Wim Heuvelman en Leo Mous – Fokke van Leijen, einigden in remise.

Voor de actuele stand kunt u terecht op toernooibase.

Dit bericht is geplaatst in Kampioenschap van Schiedam. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.