Van Stigt Thans 2 ook volgend jaar in de hoofdklasse

Als toetje van de nationale clubcompetitie moest van Stigt Thans 2 zich vandaag in een play-off wedstrijd tegen DSVB zien te handhaven in de hoofdklasse. Na een moeizaam seizoen kwam het uiteindelijk toch nog allemaal goed dankzij een 11-9 overwinning.

20130302_135254

De Schiedammers werden in het zadel geholpen door invaller Piet Bastiaanse. Na een remise van Dirk van Schaik sr. verloor Guido van den Berg van Eric van Dusseldorp waardoor de stand weer gelijk werd. Op de overige borden hadden een aantal Schiedammers wel optisch voordeel maar de meeste partijen eindigden in remise. Uiteindelijk was het teamcaptain Ton Burgerhout die het lijfsbehoud van VST 2 zeker wist te stellen.

20130302_135217

Dit bericht is geplaatst in Clubcompetitie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.