Eerste slechte dag voor Schiedamse dammers

Het zestal uit Schiedam heeft vandaag voor het eerst geen enkele overwinning behaald in het toernooi van Praag. Het duel om de koppositie tussen Guido en Ron mondde uit in een bizar spektakel, waarin Ron door de bomen het bos niet meer zag. Vanuit een optisch geweldig overwicht kwam hij zelfs een schijf achter en moest via een 5-om-2 eindspel remise maken. Hieronder de hele partij:

3e ronde Guido v.d. Berg – Ron Heusdens 1-1

Edwin de Jager werd door Kees Thijssen verrast met een schitterend offer. Kees staat nu alleen bovenaan met 6 punten. Edwin Torn blijft het goed doen Ditmaal behaalde hij een gelijkwaardige remise met de Tsjechische internationaal meester Václav Křišta, die graag snel voetbal wilde kijken. Peter kwam niet verder dan een teleurstellende remise tegen Iskander Al-Sarayfi. Dirk van Schaik verloor van Zhou Wei, die een dag eerder nog Pim Meurs op remise had gehouden.

Voor de ronde van vandaag zijn we met de kabelbaan de berg tegenover het hotel opgegaan. Boven heb je een mooi park en een schitterend uitzicht over Praag.

Uitslagen  3e ronde:
Edwin de Jager – Kees Thijssen 0-2
Guido van den Berg – Ron Heusdens 1-1
Václav Křišta – Edwin Torn 1-1
Iskander Al-Sarayfi – Peter van der Stap 1-1
Zhou Wei – Dirk van Schaik jr. 2-0

De overige uitslagen zijn en de stand zijn te vinden op de toernooisite

Dit bericht is geplaatst in Toernooien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.