Indeling clubcompetitie 2024/2025

Door het vertrek van een aantal (top)spelers zal van Stigt Thans met slechts twee teams in de Nationale Competitie uitkomen. Vorig seizoen kostte het al veel moeite om een derde team op de been te brengen, en dit seizoen zal dat niet gaan lukken. 

Het eerste tiental komt, zoals al lange tijd het geval is uit, in de ereklasse. In deze  afdeling komen de volgende teams uit: CTD Arnhem, Damcombinatie Fryslân, Damlust Gouda, DIOS Achterhoek, HDC Hoogeveen, Hijken DTC, Van Sigt Thans, VBI Huissen, Witte van Moort en WSDV.

Het tweede team komt na de degradatie nu uit in de Hoofdklasse B. Hierin spelen de volgende teams: 020 Amsterdam, CEMA / De Vaste Zet, Damlust Gouda 2, De Waarddammers, DIOS Eureka, Heijmans Excelsior, IJmuiden, RDC Rijnsburg, SNA en Van Stigt Thans 2

Dit bericht is geplaatst in Clubcompetitie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.