Loting bekercompetitie 2019/2020

Na afloop van een redelijk bezochte jaarvergadering is er geloot voor de bekercompetitite 2019/2020. Er zullen zestien spelers aan meedoen. Er is een kleine aanpassing in het regelement. In de halve finales en de finale kan bij een remise niet meer door loting, maar uitsluitend via sneldammen worden bepaald wie de winnaar is. In de rondes ervoor mag er worden gesneldamd indien beide spelers dat willen. Zo niet, dan wordt er in die rondes geloot wie er door gaat.

De volledige loting:
Tiny Mous – Wim Heuvelman
Edwin de Jager – Anton van Berkel
Peter van der Stap – Gerrit van Mastrigt
Hans Lansbergen – Guido van den Berg
Geert Prinsen – Frits Luteyn
Ron Bolderheij – Ron Heusdens
Leo Mous – Rob van den Bos
Peter Lansbergen – Ton Burgerhout

Dit bericht is geplaatst in Bekertoernooi. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.