Schiedams kampioenschap van start

Het 71e kampioenschap van Schiedam is vrijdag 19 februari van start gegaan met een drietal partijen in de hoofdklasse en vier partijen in de eerste klasse. Titelverdediger is Ron Heusdens. In de hoofdklasse had Peter van der Stap een vliegende start met een overwinning op Jeroen Kos. De partijen Ton Burgerhout-Kees Romijn en Hans Lansbergen-Guido van den Berg eindigden in remise. In de eerste klasse vielen twee beslissingen. Frans Teijn verraste Fokke van Leijen in de opening en Gerrit van Mastrigt strafte een onnauwkeurig opening van nieuwkomer Berke Yiğittürk af. Matthijs Broek was dicht bij een stunt tegen Dirk van Schaik sr. maar hij kon zijn zijn damzetje niet verzilveren. Peter Lansbergen en Kees Osté kwamen remise overeen.

De actuele stand is te vinden in Toernooibase

Dit bericht is geplaatst in Kampioenschap van Schiedam. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.