Spannende reis voor Gantwarg

Grootmeester Gantwarg maakte nog een spannende reis mee vanuit Duitsland op weg naar de wedstrijd Apeldoorn-van Stigt Thans. Hij zou zoals elk jaar op bezoek gaan bij zijn dochter in Amerika. Hij reisde daarom met rugzak en koffer. Vlak voor de overstap in Utrecht werd hij gebeld door een vriend vanuit Wit Rusland. Afgeleid wisselde hij van trein en vergat zijn rugzak. Daarin zaten zijn geld, tickets, computer en papieren vereist voor het binnenkomen van Amerika. Omstreeks half negen ‘s avonds werd er gebeld. Het was de politie. De conducteur had bij het volgende station de rugzak uit de trein op het perron gegooid. Een toevallig voorbijgangster had zich over zijn rugzak ontfermd en de politie gebeld. Via internet werd tenslotte de gelukkige eigenaar gevonden.

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.