Eerste puntverlies Ron Heudens

Vrijdag 29 maart ging het Schiedams kampioenschap verder met de vierde ronde in de hoofdklasse en de vijfde ronde in de eerste klasse.

In de hoofdklasse moest Ron Heusdens zijn eerste puntverlies incasseren. Tegen Wim Vrijland werd het remise. Daarmee kwam Ron nog goed weg omdat Wim net te laat zag dat hij een dam kon halen. De naaste belager van Ron, Frits Luteyn kon niet profiteren en kwam op zijn beurt remise overeen met Hans Lansbergen. Ton Burgerhout won met een eenvoudig zetje van de vermoeide Agita Marterere. Kees Romijn won van Gerrit van Mastrigt en Edwin de Jager moest het afleggen tegen Peter van der Stap

.

In de eerste klasse moest Linda Schnieders voor het eerst een puntje afstaan, en wel tegen Dirk van Schaik sr.   Guido van den Berg won van Fokke van Leijen en komt samen met Linda op kop van de ranglijst. Leo Mous won van Peter van Stijn met een zetje. Rob van den Bos won van de uit vorm zijnde Peter Lansbergen. Kees Osté pakte zijn eerste punt van het toernooi door een remise met Matthijs Broek.

Voor de actuele stand kunt u terecht op toernooibase.

Dit bericht is geplaatst in Kampioenschap van Schiedam. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.