Van alles wat

Een overwinning voor het 1e, een gelijkspel voor het 2e en een nederlaag voor het 3e. Dat is de balans die werd opgemaakt na de 3e ronde van de nationale competitie.

Het 1e won afgetekend tegen SNA. Er waren overwinningen voor Frits, Anatoli, Dirk, Ron, Edwin en Rob. Martijn, Peter en Geert voegden daar 1 unt aan toe. Aleen Patrick moest de eer aan zijn tegenstander laten.

Het 2e tiental deelde de punten met Lent. Overwinningen waren er voor Ton en Guido. Remise speelden Kees, Gerrit, Wim, Adri, Dirk en Tiny. Edwin en Agita gingen ten onder tegen sterke tegenstanders.

Het derde verloor met 8-12 van Nijmegen. Door deze nederlaag op rij is het nu al duidelijk dat handhaven een schier onmogelijke opdracht wordt. De enige winstpartijf van vandaag was voor Piet. Peter, Rob, Kamanda, Wim , Jan en Fokke zorgden voor de overige punten. Het ging vandaag mis met Michiel, Adriaan en Nico.

Dit bericht is geplaatst in Clubcompetitie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.