KNDB competitie

In de Nationale Competitie, georganiseerd door de KNDB, speelt van Stigt Thans in het seizoen 2014/2015, zoals al vele jaren,met drie teams. Om de twee weken op zaterdag meten zij de kracht met gerenommeerde clubs in het land.

Het eerste tiental, onder leiding van captain Rob Clerc, komt uit in de Ereklasse. Hoe het hen in de competitie vergaat staat kunt u lezen op de KNDB-site of op Toernooibase. Daags na de wedstrijden kunt u op de site van Frits Luteyn een wedstrijdverslag en uitgebreide partijanalyses verwachten.

Het tweede tiental acteert één niveau lager, in de Hoofdklasse B. Ton Burgerhout en zijn teamgenoten dromen van promotie naar de Ereklasse. Of hen dat lukt, kijk ook hiervoor op de KNDB-site of op Toernooibase.

Het derde tiental wil net als een paar jaar terug de sprong naar de 1e klasse maken. Daarvoor moet het kampioen worden van de Tweede Klasse D. Iets wat binnen de mogelijkheden van het team van Matthijs Broek moet liggen. Of dat lukt leest u bij de KNDB of op Toernooibase.

Reacties zijn gesloten.