Ron Heusdens voor 20e keer kampioen van Schiedam

De onwaarschijnlijke reeks die Ron Heusdens heeft neergezet in het kampioenschap van Schiedam wordt langer en langer. Na drie jaar Covid ellende gaat hij gewoon verder waar hij gebleven was. Dit jaar viel er een klein jubileum te noteren, voor de 20e keer werd Ron de beste van Schiedam en voor de 32e keer stond hij op het podium. Ron besloot het toernooi met een zege op Arjan van Leeuwen en kwam zo op de score van 17 uit 9. Arjan vierde zijn debuut met een zilveren medaille en Jeroen Kos completeerde het podium met een mooie derde plaats.


In de eerste klasse is het inmiddels duidelijk dat Geert Prinsen en Guido van den Berg zullen promoveren. In de laatste rondes zal duidelijk worden wie van de twee hier kampioen wordt. Beiden hebben twee verliespunten. Rob van den Bos zag de kansen op een promotie/degradatiewedstrijd slinken door een nederlaag op de klok, in schijnbaar gewonnen stand, tegen Peter Lansbergen. Hij zag Frans Teijn en Dirk van Schaik sr. qua verliespunten langszij komen in de strijd om het brons. 


Alle uitslagen en partijen zijn te vinden in het onvolprezen Toernooibase.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.