Tussenrondje Schiedams kampioenschap

Midweeks werd er een inhaalronde gespeeld voor het kampioenschap van Schiedam. In zowel de hoofd- als eerste klasse waren twee partijen. Alle partijen eindigden in een beslissing. In de hoofdklasse won Ton Burgerhout van Tiny Mous en Arjan van Leeuwen, debutant in dit kampioenschap, startte prima met een overwinning op Hans Lansbergen. In de eerste klasse kwamen twee van de vier koplopers in actie. Zowel Guido van den Berg, te sterk voor Theo van Wissen, als Rob van den Bos, tegen Ron Bolderheij, gingen er met de twee punten vandoor. 

Debutant Arjan van Leeuwen begint met overwinning

De uitslagen en partijen zullen elke week worden bijgehouden in het onvolprezen Toernooibase.

Dit bericht is geplaatst in Kampioenschap van Schiedam. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.