Tweede wint alsnog van Waarddammers

Tijdens de wedstrijd tussen De Waarddammers en van Stigt Thans 2 van afgelopen zaterdag deed zich in de laatste partij van de dag, bij een 9-9 tussenstand, een verwarrende situatie voor. Peter de Hek claimde dat er drie keer dezelfde stand op het bord had gestaan en eiste de remise op in zijn partij tegen Edwin de Jager. De arbiter ging daar in mee, Edwin de Jager niet. De slotstand was gewonnen voor de Jager. Toen de spelers van Waarddammers later in de week de partij nauwkeurig bestudeerden bleek dat wel drie keer dezelfde stand op het bord had gestaan maar niet met dezelfde speler aan zet. Daarop besloten zij, zeer sportief, de partij alsnog op te geven. Uiteindelijk wonnen de Schiedammers dus alsnog met 11-9.  

Dit bericht is geplaatst in Clubcompetitie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.