WK is van start gegaan

Gisteren is het WK 2017 van start gegaan. Niet minder dan vijf leden van van Stigt Thans doen er aan mee. De formule van het WK is dat er wordt gestart met drie poules van 28 spelers. Zij spelen 9 ronden Zwitsers. De top-4 uit elke poule gaat naar de finaleronde. Dat wordt een rondtoernooi met 12 spelers.


In Poule A komen uit: Ron Heusden, Raimonds Vipulis en Jitse Slump. In Poule B zijn Hein Meijer en Kees Romijn ingedeeld.

Inmiddels zijn er drie ronden gespeeld. Ron Heusdens heeft zich in de kopgroep genesteld met een score van vijf uit drie. Raimonds Vipulis zit in de groep met achtervolgers met vier uit drie. Voor Jitse Slump, drie uit drie, wordt een plek bij de eerste vier al een hels karwei.

Hein Meijer doet met vier uit drie  nog mee om de prijzen. Kees Romijn heeft twee uit drie, maar gezien de tegenstanders die hij heeft gehad is dit zeker niet slecht.

Op http://wc2017.kabeliit.ee/ zijn alle detailuitslagen te vinden.

 

Dit bericht is geplaatst in Toernooien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.