Kansen Schiedammers op bereiken finale slinken

Nadat er zes van de negen rondes zijn gespeeld in de eerste fase van de WK ziet het er niet naar uit dat een van de spelers van van Stigt Thans zich zal plaatsen voor de finaleronde.  Ron Heusdens verloor twee keer op rij na een uitstekende start van het toernooi en is daarmee de aansluiting met de kopgroep kwijt.


Jitse Slump heeft net als Ron ook 6 uit 6 na drie opeenvolgende remises. Met 7 uit 6 doet Raimonds Vipulis het net iets beter., eveneens na drie remises in rondes 4,5 en 6. Uit de laatste drie wedstrijden zijn minimaal vijf punten nodig om nog kans te maken om bij de bovenste vier te komen in Groep A.

In Groep B zijn de kansen voor Hein Meijer ook flink gezakt na zijn nederlaag tegen Valneris. Hein heeft nu 6 uit 6.  Kees Romijn staat na drie puike remises op 5 uit 6 en presteert prima.

Op http://wc2017.kabeliit.ee/ zijn alle detailuitslagen te vinden.

Dit bericht is geplaatst in Toernooien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.