Eerste overwinning van Stigt Thans 1 is binnen

Het eerste team is de ZHDB competitie goed begonnen. In eigen huis werd Naaldwijk met 9-3 verslagen. Ron Heusdens liet de eerste 2 van het seizoen noteren. Zijn tegenstander kwam al snel in moeilijkheden en kwam die niet meer te boven. Gerrit van Mastrigt verdubbelde de voorsprong nadat hij de wurggreep waarin hij zijn tegenstander heel de partij had te gelde maakte.

Peter v.d. Stap maakte het zichzelf niet makkelijk en mocht zijn handen dichtknijpen met een remise, 5-1. Linda Schnieders had de touwtjes in handen in haar partij maar kon in het eindspelvde winst, als die er al in zat, niet vinden. Guido daarentegen had een tikkie geluk dat zijn tegenstander, in een drie om twee, de moeilijk te vinden remise niet zag en opgaf, 8-2. Frits Luteyn liet het laatste punt aantekenen na een spectaculaire partij. Eindstand 9-3.

van Stigt Thans 1 – Naaldwijk  9-3
Peter v.d. Stap  – W. de Koning 1-1 (3)
Ron Heusdens – B. de Koning 2-0 (1)
Guido v.d. Berg – N. Zwinkels 2-0 (5)
Frits Luteyn – A. v.d. Voort 1-1 (6)
Linda Schnieders – T. v.d. Ende 1-1 (4)
Gerrit van Mastrigt – A. Wijnhorst 2-0 (2)

Vanavond werd er ook nog een kwartfinale uit de beker van Schiedam gespeeld. Edwin de Jager en Peter Lansbergen speelde remisen waarna Edwin na loting door mag naar de halve finale. Daarin komt hij uit tegen Ron Heusdens.

Voor de onderlinge kwamen Geert Prinsen en Jeroen Kos een remise overeen. Fokke van Leijen won van Matthijs Broek en tenslotte won Ton Burgerhout van Rob v.d. Bos.

Stand na 41. 42-38 bij Burgerhout v.d. Bos

Rob speelde 24-30 en kon opgeven. Met het spectaculaire 24-29 33×24 en 19×30 etc. kan hij het mogelijk nog droog houden.

 

Dit bericht is geplaatst in Clubcompetitie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.