Bekercompetitie ronde 1 – 11 juli 2014

Voor de beker zijn gisteravond twee partijen gespeeld.

Edwin – Matthijs 2-0
Matthijs speelde een goede partij tegen Edwin. Ontspannen liet Matthijs het favoriete speltype van Edwin toe en ging comfortabel in de hekstelling staan. Met het provocerende 14-20 (13-19 is beter) speelde Matthijs op twee gemene zetjes (30-25? of 44-40?). Edwin ontliep het combinatieve geweld met 44-39 waarna Matthijs zich uiteindelijk nog net de kaas van het brood liet eten.

Hans – Leo 2-0
Leo speelde een zeer aanvallende partij tegen Hans, waarbij Leo lange tijd uitzicht had op minimaal een remise en misschien wel meer! In een 8 om 8 liet hij een 2 om 2 ruil toe (24-29 waarna 39-33 en 40-34 gespeeld werd). Hierna gingen de kansen op winst in rook op en wist Hans er na enkele handige zetten uiteindelijk zelfs met de buit vandoor te gaan.
image image

Dit bericht is geplaatst in Actueel, Bekertoernooi, Techniek. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.