Ron Heusdens wint Paassneldamtoernooi Rotterdam

Op 1e Paasdag werd er een Paassneldamtoernooi georganiseerd in Zalencentrum Sunrise in Rotterdam. Er waren 34 deelnemers, waaronder 7 leden van Van Stigt Thans.  De plaatsen 1, 2, 5 en 8 werden behaald door Ron Heusdens, Kees Romijn, Edwin de Jager en Linda Schnieders.

Frans Teijn, Peter van Stijn en Matthijs Broek eindigden lager. Het was een heel leuk toernooi met veel Surinaamse spelers en heerlijke Surinaamse delicatessen.

Edwin en Matthijs speelden onder meer tegen Anna Bezzubko uit Charkov / Ukraine, deelneemster aan de EK Girls juniors in Sint Petersburg / Rusland en de WK Girls in Anduze / Frankrijk, beiden in 2007.

Alle uitslagen zijn te vinden in Toernooibase

Op het Forum zijn in deze thread veel foto’s van het toernooi te vinden

Dit bericht is geplaatst in Toernooien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.