Edwin Torn meldt zich in de kopgroep

In de hoofdklasse van het Schiedams kampioenschap deed debutant Edwin Torn goede zaken. Met een overwinning op Edwin de Jager komt hij op 7 uit 4 en deelt hij nu de tweede plaats met Ron Heusdens. Koploper Frits Luteijn kwam remise overeen met Ton Burgerhout en komt daarmee op 9 punten uit 6. Peter van der Stap won met een eenvoudig zethe van Hans Lansbergen.

In de eerste klasse was er het eerste puntverlies voor Tiny Mous. Peter van Stijn speelde een uitstekende partij en bereikte een gelijkwaardige remise. Hetzelfde gold voor Matthijs Broek die due punten deelde met Dirk van Schaik sr. Wim Heuvelman won combinatief van Kees Osté. De partij Linda Schnieders tegen Fokke van Leijen eindigde in 1-1. Winnaar van de avond was Guido van den Berg, die zelf won van Frans Teyn, en alle concurrenten punten zag verspelen.

Voor de actuele stand kunt u terecht op toernooibase.

Dit bericht is geplaatst in Kampioenschap van Schiedam. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.