Schiedams kampioenschap, ronde 2

In de 2e ronde van het kampioenschap van Schiedam vielen in de hoofdklasse vier beslissingen te noteren. Edwin Torn was vrij snel klaar met Wim Vrijland door een relatief eenvoudig zetje. Michiel Torn liet bewust een dam toe tegen Peter  v.d. Stap mar vergat deze weer af te nemen, Ron Heusdens was de baas tegen Ton Burgerhout en Edwin de Jager won van Hans Lansbergen. Agita Marterere kwam remise overeen met Gerrit van Mastrigt.

Inde 1e klasse won Tiny Mous voor de tweede keer op rij, ditmaal van Matthijs Broek. NK deelneemster Linda Schnieders won van Peter van Stijn en Leo Mous verzilverde zijn dam tegen Kees Osté. De partijen Frans Teijn-Wim Heuvelman en Fokke van Leijen-Rob v.d. Bos eindigden in remise.

Voor de actuele stand kunt u terecht op toernooibase.

Dit bericht is geplaatst in Kampioenschap van Schiedam. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.