Ron Heusdens wint PC Best Cup

Ron Heusdens heeft de PC Best Cup in Świnoujście (Polen) gewonnen. Een remise in de laatste ronde tegen Andrew Tjon a Ong volstond voor de toernooiwinst met 11 uit 7. Dirk van Schaik wist in het eindspel te winnen van Anna Chylewska-Sroka en eindigde hierdoor met 10 punten samen met Jean-Marc Ndjofang, Guntis Valneris en Andrew Tjon a Ong op een gedeelde 2e tot en met 5e plaats. Na berekening van de Solkov punten kreeg Dirk de 4e plaats toegewezen. Zijn resultaat was voldoende voor een MI norm en de MF titel.

Edwin Torn liep in een combinatie tegen Jean-Marc Ndjofang, maar heeft door zijn 8 punten wel zijn tweede MF norm binnen. Edwin de Jager pakte knap een puntje tegen Piotr Chmiel. Hij kwam zo ook op 8 punten en ook hij kon een MF norm bijschrijven.

Guido van den Berg liep in een afwikkeling tegen Shlomo Borohov, maar had geluk dat het afspel remise bleek te zijn. Hij scoorde een teleurstellende 7 punten. Linda Schnieders verloor van Mariusz Slezak en bleef op 5 punten steken.

Zie voor alle uitslagen en de eindstand http://www.daminator.eu/pcbestcup/.

Dit bericht is geplaatst in Actueel, Toernooien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.