Ron Heusdens verdedigt koppositie

Ron Heusdens heeft met succes zijn koppositie in de PC Best Cup verdedigd. Hij moest tegen Guntis Valneris alle zeilen bijzetten om een punt te pakken, maar wist in een nadelig eindspel de remisehaven te bereiken. Dirk van Schaik behaalde tegen Jean Marc Ndjofang zijn tweede remise van de dag tegen een GMI. Hij staat met +2 op een derde plaats. Met zijn partij tegen Ron in de volgende ronde erbij heeft hij drie GMI’s gehad en kan de MF titel hem bijna niet meer ontgaan.

Beide Edwinnen speelden een klassieke partij, die zonder fouten in remise eindigde. Guido had het geluk dat zijn tegenstander Marek Horowski in een remise stand een zelfmoordcombinatie nam. Hij is daardoor de enige deelnemer die 4 uit 4 heeft. Linda was snel klaar met Vitold Tsydzik, die in een 2 om 3 liep en het direct opgaf.

Dit bericht is geplaatst in Actueel, Toernooien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.