Ron Heusdens twee punten los

Ron Heusdens heeft in de vijfde ronde van de PC Best Cup in Świnoujście gewonnen van Dirk van Schaik. Na een grote afwikkeling bleef een dun standje over, waarbij de schijven van Dirk ongunstig stonden. Ron wist het afspel naar de winst te voeren.

Edwin de Jager speelde een riskante hekstelling partij tegen Anna Chylewska-Sroka, die eerder al van Linda en Guido had gewonnen. Zij raakte vrij snel het spoor bijster en verloor een schijf en de partij. Edwin kwam zo op een mooie score van +2, net als Edwin Torn. Deze verraste Guido van den Berg met een offer, waarna Guido de juiste verdediging niet meer vond. Linda Schnieders pakte weer een puntje mee, dit keer tegen Marcin Czarnota.

Ron staat nu twee punten los en de toernooiwinst kan hem nauwelijks meer ontgaan. Beide Edwinnen kunnen nog een norm scoren als ze twee tegenstanders met een titel krijgen en minimaal één punt halen. Ook Dirk heeft nog één puntje nodig voor zijn laatste MF norm.

Dit bericht is geplaatst in Actueel, Toernooien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.