Ron Heusdens op kop

Ron Heusdens is na drie rondes de enige zonder puntverlies in de PC Best Cup. In de middagronde van de eerste dag ging Marcin Czarnota er in een dun standje vanaf en in de derde ronde verloor Piotr Chmiel nogal schlemielig. Door de knappe remise van Dirk van Schaik tegen Guntis Valneris staat Ron nu alleen aan kop. Een dag eerder had Dirk nog van Guido gewonnen.

Edwin Torn en Edwin de Jager nestelden zich in de subtop door overwinningen in dunne standjes. De laatste herstelde zich hiermee van zijn nederlaag tegen Valneris, terwijl zijn naamgenoot de tweede overwinning op rij boekte. In de middagronde mogen beide Edwinnen tegen elkaar.

Guido speelde een goed klassiekje tegen Anna Chylewska-Sroka. Het offer van Dussault bracht goede kansen, maar Guido speelde het een zet te vroeg. In plaats van remise te maken, verloor hij ook nog het eindspel.

Linda Schnieders heeft haar eerste punt binnen. Ging het in de tweede ronde in het onderlinge duel der vrouwen nog helemaal mis, tegen de Israëliër Shlomo Borohov scoorde zij een prima remise.

Dit bericht is geplaatst in Toernooien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.