Succes voor Schiedammers in Kortenhoef

Vandaag zijn Edwin de Jager eertse en Dirk van Schaik sr. tweede geworden in een damveld van bijna 70 deelnemers. ‘s-Morgens vijf ronden en ‘s-middags vijf ronden dammen met de digitale gong nabij Kortenhoef aan de Loosdrechtse Plassen. Om de 10 seconden een zet spelen bij de digitale gong.  Een partij van 60 zetten duurt dan 20 minuten. Het was heel goed georganiseerd door damclub Loosdrecht o.l.v. Ad Vreeswijk, Piet Schuurman en Jan Kooistra. De damlocatie was in een loods op het partycentrum Ottenhome, gelegen aan de Loosdrechtse Plassen.

Voor de 7.50 euro inschrijfgeld was er twee keer koffie met cake en voor een paar euro was er in de middagpauze frites, een bal gehakt en of kroket en brood, te verkrijgen in het gezellige restaurant gelegen met steigers aan de Loosdrechtse Plassen, waar we ook nog een boot of kano hadden kunnen huren….. dammen in een kano ? Het weer bleef droog met circa 20 graden en af en toe wat zon. een heel leuk eendaags damtoernooi, al moet je er wel even een uurtje voor rijden. Mijn persoontje (Matthijs Broed red.) eindigde helaas in de onderste regionen. Er waren circa 35 bekers en enveloppen te verdelen !!! De drie dames uit Scheveningen wonnen 5 bekers!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.