Fraaie prestatie Kees Romijn in Parthenay

Kees Romijn het toernooi van Parthenay weten te besluiten met een prachtige vijfde plaats. Met dit resultaat was hij de beste speler zonder internationale titel. Slechts de topspelers Jean-Marc Ndjofang en Thomy Mbongo alsmede het grote Franse talent Kevin Machtelink waren Kees de baas. Het toernooi was een prooi voor de reeds eerder genoemde Thomy Mbongo uit Kameroen.

In het 1e Bobolitoernooi (het voormalige Barnsteentoernooi), konden de Schiedammers weinig potten breken. Edwin de Jager haalde weliswaar nog een plus twee score, maar daar zal hij met gemengde gevoelens op terugkijken. Dirk van Schaik sr en Ratan Ganashie (abusievelijk vergeten in het vorige bericht) haalden een score van 50%. Ronald Wisse en Matthijs Broek konden heleaas niet mee in dit geweld, al niet met name Ronald een paar aansprekende resultaten zien.

Dit bericht is geplaatst in Toernooien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.