Edwin Norm lichtpuntje in Praag

Het toernooi in Praag is ten einde. Na een uitstekende start vielen uiteindelijk de resultaten van de Schiedammers toch wat tegen. In de eindstand waren geen Schiedammers in de top 10 te vinden. Lichtpuntje was de eerste norm die Edwin Torn heeft behaald.

Peter v.d. Stap en Edwin de Jager moesten in de laatste ronde tegen elkaar en hadden na vijf minuten een remise bereikt. Guido van den Berg deelde de punten met Brion Koullen na 35 zetten. Ron moest winnn van Amrillaev om een GMI resultaat te behalen. Hij ging iets te ver om dat te bereiken en kreeg uiteindelijk de deksel op zijn neus. Dirk van Schaik jr. speelde de Belg Rudi Claes helemaal zoek en werd uiteindelijk de hoogst geklasserde Schiedammer, nl. 11e. Helaas had Dirk te weinig tegenstanders met een titel gehad om zijn laatste MF norm te halen. Edwin Torn offerde in het middenspel een schijf voor een doorbraak op termijn. Dit bleek genoeg om het broodnodige puntje die hij nodig had om zijn eerste norm te behalen binnen te slepen.

Eindstand:
1. Aleksei Domchev 7-11
11. Dirk van Schaik jr. 7-9
12. Ron Heusdens 7-8
18. Edwin Torn 7-7
19. Edwin de Jager 7-7
20. Guido van den Berg 7-7
2 Peter v.d. Stap 7-7

Partijen  7e ronde
Mourodoullo Amrillaev – Ron Heusdens 2-0
Dirk van Schaik jr. – Rudi Claes 2-0
Edwin Torn – Andrei Kalachnikov 1-1
Peter van der Stap – Edwin de Jager 1-1
Brion Koullen – Guido van den Berg 1-1

Alle overige info is te vinden op de toernooisite

Dit bericht is geplaatst in Toernooien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.