Michiel Torn pakt de titel in de 1e klasse

Het Schiedms kampioenschap 2012 nadert zijn einde en de eerste beslissing is gevallen. Na een onverwachte nederlaag vorig week tegen Matthijs Broek herstelde Michiel Torn zich midweeks door een overwinning op Marijn van Drunen. Toen vanavond ook Frans Teijn aan de zegekar werd gebonden waren de mathematici het er over eens. Michiel heeft de titel in de 1e klasse binnen en promoveert daarmee naar de hoofdklasse.

Peter Lansbergen - Michiel Torn

Eveneens in de 1e klasse kwam Edwin Torn op gelijke hoogte met Peter Lansbergen door een overwinning op Matthijs Broek. Een van hen zal meer dan waarschijnlijk de tweede promotieplaats gaan bemachtigen.

Overige uitslagen in de 1e klasse: Peter van Stijn – Kees Osté 2-0, Wim Heuvelman – Dirk van Schaijk sr. 1-1

Hoofdklasse
Ook in de hoofdklasse komt er tekening in de strijd. Ron Heusdens won de topper van Gerrit van Mastrigt en neemt de leiding over. Hij heeft 1 punt voorsprong op Wim Vrijland met nog 1 wedstrijd te gaan.

Voor Tiny Mous is het doek definitief gevallen door een nederlaag tegen Agita Marterere. Ook Guido v.d. Berg kan degradatie niet meer ontlopen.

Voor de tussenstanden in zowel de Hoofd- als Eerste Klasse, kijk op Toernooibase

Dit bericht is geplaatst in Kampioenschap van Schiedam. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.