Kampioenschap van Schiedam bijna ten einde

Midweeks zijn nog een aantal resterende partijen gespeeld in de strijd om het kampioenschap van Schiedam. In de hoofdklasse kwamen Ruud van Drunen en een Tiny Mous remise overeen. Er resteert nog één partij, die tussen Wim Vrijland en Frits Luteijn. Deze partij zal beslissen wie er 2e en 3e in het kampioenschap worden, achter Ron Heusdens.

In de 1e klasse heeft Dirk van Schaik sr. uiteindelijk nog op de derde plaats beslag weten te leggen. Peter Lansbergen kwam tegen Ratan Ganeshie niet verder dan remise en kwam daarmee in puntenaantal weliswaar op gelijk hoogte met Dirk maar moest ij het afleggen op SB.  Edwin Torn won tenslotte van Peter van Stijn.

Als toetje moet nu nog de beslissingswedstrijd Ton Burgerhout – Dirk van Schaik sr. worden gespeeld met als inzet een plek in de hoofdklasse in het volgend seizoen.

Voor de standen in zowel de Hoofd- als Eerste Klasse, kijk op Toernooibase

Dit bericht is geplaatst in Kampioenschap van Schiedam. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.