Hatsekiedee!

We zijn reeds kampioen dus voor de punten hoefde het niet maar met één speler minder wonnen we met 7 – 13 van Samen sterk 2!

De eerste twee punten werden door Peter van Stijn gescoord, wiens tegenstander, Gijs de groot, te zeer op een zetje gefocust was en daarbij een tegencombinatie over het hoofd zag. Even later rond Wim Heuvelman zijn partij tegen Dick de jong winnend af na lange tijd een schijf te hebben voorgestaan. Nico Groenendijk speelt het eindspel tegen zijn jonge tegenstander, Wouter Morssink, erg precies en wint ook. Peter Lansbergen komt na zo’n twee uur spelen op dam, die zijn tegenstander, Henk Vis, direct weer kan afnemen tegen schijfverlies. Ook Peter wint zijn partij waardoor het na ongeveer drie uur spelen 2 – 8 in ons voordeel is. Daarna volgen Adriaan Groenendijk en Kamanda Mulaya met remises en Fokke van Leijen, die begint met zomaar een schijf weg te geven, wint deze terug en wint ook de partij, waarmee de stand op 4 – 12 komt. Hierna nog een voordelige remise van Ronald Wisse tegen Hans Stolwijk en als laatste is er toch nog een verliespartij van Matthijs Broek die na erg lang doorspelen in Remco Krijgsman zijn meerdere moet erkennen.

Na afloop van de partijen word het kampioenschap gevierd met, door de sponsor beschikbaar gestelde Champagne.

Het  kampioensteam, vlnr staand: Peter Lansbergen, Nico Groenendijk, Kamanda Mulaya, Wim Heuvelman, Fokke van Leijen, Ronald Wisse, Peter van Stijn, en zittend: Adriaan Groenendijk en Matthijs Broek. Op de foto ontbreken: Joop Bisschop, Rob van den Bos, Hans Lansbergen, Leo Mous, Jan Out en Michiel Torn.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.